AHR SECTORS
RESIDENTIAL

SHACKLETON HALL


  • THE PROJECT CONSISTS OF THE REFURBISHMENT AND EXTENSION OF A 1960’S STUDENT HALLS OF RESIDENCE SET IN THE MAGNIFICENT SURROUNDINGS OF THE VALE AT THE UNIVERSITY OF BIRMINGHAM.
  • The brief was to undertake a substantial refurbishment to replace the outdated accommodation with 350 modern en-suite bedrooms and themed bars and restaurants. The two extensions to the original building are the Main Entrance and canopy, and the Juice Bar, which has transformed an unusable space into the focal point of the public entertainment space with magnificent views across the park and lake.

DOWNLOADS

PEOPLE

DOMINIC MANFREDI

Director

  • ENVIRONMENTAL DESIGN

CALA DOMUS

NEWS
  • Further Award Recognition for Keynsham Civic Centre

  • 18 NOVEMBER 2016

  • READ MORE >

BRYAN HAMILTON

Director

KEN DALA TOWERS